Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

78 Lokev
Lokev, Sežana, 6219
Slovenia

+386 40 214 226

Krasna is a small family-owned hotel that provides guests unique Karst culinary experiences in Slovenia. 

KulinarikaHrana je magična sestavina, ki nas povezuje
Krasna0274.jpg

RESTAVRACIJA KRASNA

Vabimo vas, da se v naši restavraciji podate na kulinarično popotovanje po Krasu. Hišni zajtrk z najdražjimi, poslovno kosilo ali večerja v družbi prijateljev, v Krasni je vse priložnost za enkratno gurmansko doživetje. V spodnjem delu hiše kraljuje prijetna jedilnica, ki ob toplejših dnevih gostoljubnost razširi tudi na atrijsko dvorišče. 

Moderno & Domače

HRAM

Ljubo doma, kdor hram ima.

V kleti se nahaja hram, vkopan v kraški kamen. To je prostor, v katerem se vse umiri, prostor, v katerem začutimo posebno energijo kamna. V hramu je temperatura vse leto enako prijetna. Kletni hram je idealen prostor za spoznavanje in degustacijo vin s Krasa in ostalih slovenskih vinorodnih dežel.  Vina začinimo s kraškim pršutom, domačo panceto in svežim kruhom iz krušne peči.

KUHINJA

Čisto in domače s kančkom modernega je vodilo chefa, ki popotnika popelje v tradicijo in sodobnost Krasa.

Skupaj s chefom ustvarjamo novo zgodbo o kulinariki na območju Krasa, kjer se združujejo tri različne dežele, s sezonskimi jedmi in lokalnimi sestavinami. 

Odkrijte nova obzorja, spoznajte nove okuse in se prepustite kulinaričnim užitkom.

CHEF