Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

78 Lokev
Lokev, Sežana, 6219
Slovenia

+386 40 214 226

Krasna is a small family-owned hotel that provides guests unique Karst culinary experiences in Slovenia. 

Dogodki

ORGANIZACIJA DOGODKOV

Pri nas ste vedno ob pravem času na pravem mestu.

Sobana je najbolj družabna soba v hiši gostoljubnosti. Ponuja razkošje prostora za raznovrstne prireditve, dogodke, predstavitve, predavanja, delavnice, koncerte, razstave, pogostitve, poroke in praznovanja. Lahko se združi v eno s slikovitim kraškim atrijem in dogajanje prelije na prosto.

Na željo lahko za vas organiziramo poroko in druge dogodke.


POSLOVNA SREČANJA

V nepozabnem okolju tudi dogodki za vedno ostanejo v spominu.

V Krasni lahko z našo pomočjo pripravite konferenco, poslovno srečanje, predavanje, seminar ali predstavitev izdelkov in storitev. V slikovitem okolju bo vaše poslovno srečanje obiskovalcem zagotovo ostalo v lepem spominu.

Prostorna sobana v pritličju udobno namesti in pogosti do 50 oseb. Je zelo akustična, opremljena je z najsodobnejšo tehnologijo, na željo pa jo tudi okrasimo za vsako še tako posebno priložnost. Navzven se sobana  odpre v značilni kraški atrij in tako lahko poslovni dogodek razširite tudi na prosto.


ZABAVE

Zabave so ena najlepših začimb življenja.

V Krasni lahko z našo pomočjo pripravite nepozabno družinsko srečanje, obletnico mature ali praznovanje rojstnega dneva. V slikovitem okolju, ob vrhunski pogostitvi in v dobri družbi bo vaša zabava zagotovo ostala nepozabna.

Prostorna sobana v pritličju udobno namesti in pogosti do 50 oseb. Je zelo akustična, opremljena je z najsodobnejšo tehnologijo, na željo pa jo tudi okrasimo za vsako še tako posebno priložnost. Navzven se sobana odpre v značilni kraški atrij in tako lahko zabavo razširite tudi na prosto.


POROKE

Znano je, da je vas Lokev prežeta s posebno energijo. Naj bo tak tudi vajin enkraten in čisto poseben dan. Prostorna sobana v pritličju udobno namesti in pogosti do 50 oseb. Je zelo svetla, akustična in opremljena z najsodobnejšo tehnologijo, na željo pa jo za vas okrasimo s cvetjem. Navzven se odpre v značilni kraški atrij, zato lahko poročno zabavo razširite tudi na prosto in še naprej v restavracijo. Za mladoporočenca ter najbolj nepogrešljive svate je na voljo pet razkošnih sob v prvem nadstropju.

Naj bo ta dan enostavno krasen.